Podium 42 Podium 61
www.toppodia.nl / www.mobilestage.nl e-mail: info@toppodia.nl

NIEUWS

Diverse foto's:


PA- Wings zijn mogelijk op alle podia van Toppodia

Net als podium 61 kunnen nu ook de overige podia van Toppodia worden voorzien van PA-wings. PA-wings zijn ideaal om geluid op te hangen of om te gebruiken om banners in op te hangen.De banners hangen op een ideale plek voor sponsoren en geven het podium een nog grotere uitstraling.

voorbeeld van podium 30 met PA-Wings:

PA-Wings met (in dit geval) eigen Toppodia gaasdoeken (podium 42):

Podium 61 met PA-Wings:

Podiumseizoen begint vroeg!

In januari gaan we al weer op pad voor diverse podia plaatsingen, 2017 is begonnen!


Toppodia heeft eigen polsbandjes

Bij Toppodia kwam afgelopen seizoen vaak de vraag of Toppodia geen bandjes o.i.d had voor de medewerkers op hun festival/evenement. Soms is er een niet zo'n grote oplage nodig waardoor het in zo'n situatie vaak niet interessant is om eigen 'evenementen/festival' bandjes te laten maken. Toppodia heeft daarom vanaf dit seizoen eigen polsbandjes op voorraad die kunnen worden ingezet op evenementen/festivals. Medewerkers zijn dan gemakkelijk herkenbaar en kunnen zo bijv. 'backstage'. De siliconen polsbandjes hebben de tekst 'TOPPODIA' en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Alle podia hebben werklicht

Alle podia van Toppodia zijn momenteel voorzien van werklicht. Af- en opbouw in het donker gaan dus nog makkelijker met voldoende zicht. Podium 30 en 42 hebben led lampen op een accu, podium 61 heeft led lampen op een accu maar ook op 220V.

Podia met een 'THEATER'-uitstraling!

Een mooi rood velours theater voordoek is toegevoegd bij de extra opties van Toppodia. Met deze doeken kunt u het podium een chique theatrale uitstraling geven. Informeer bij Toppodia naar de mogelijkheden.

voorbeeld van podium 42 met rood velours theaterdoek:

Dakconstructie podium 61

Veel organisatoren lopen vaak tegen het probleem aan dat er bij veel podia weinig tot geen gelegenheid is om licht en/of geluid goed op te hangen. De dakcontructie kan vaak niet hoog genoeg (voor het licht) of de mogelijkheden zijn te beperkt. De podia van Toppodia hebben wel deze mogelijkheden en kunnen genoeg hoogte maken. Bij podium 30 mag je bijv. 350kg in het dak hangen, bij podium 42 400kg en bij podium 61 mag er zelfs 1050kg in het dak worden weggehangen. Op de foto zie je het dak van podium 61 waarbij de mogelijkheden ideaal zijn

Toppodia en Topwatt blijkt een goede combinatie te zijn 

Toppodia is sinds 2012 het zusterbedrijf van Topwatt. Samen vallen ze onder Wijtman Events B.V. Steeds vaker levert Topwatt de gehele techniek bij een podium. Voor de klant is dit een ideale situatie omdat deze te maken heeft met zeer korte lijnen. Topwatt en Toppodia worden vanaf een zelfde plek aangestuurd en zo kunnen er een hoop zaken worden gecombineerd.


Toppodia leverde het MAINSTAGE op 'Feedback Music Plaza'

Toppodia leverde het laatste weekend van september het hoofdpodium (podium 61) voor 'Feedback Music Plaza'. Feedback Music Plaza is een groot evenement georganiseerd door muziekwinkel Feedback. Naast optredens van bekende artiesten waren er ook diverse clinics en interessante workshops.

Brownie Dutch, podium 61:

Waylon, podium 61:

Toppodia sponsor van de Brandersfeesten

Toppodia was dit jaar sponsor van de Brandersfeesten 2012 in Schiedam. De officiele opening op vrijdag 28 september vond plaats op podium 42. Na deze opening werd het podium het gehele weekend gebruikt door diverse koren en bandjes. Naast het podium heeft het zusterbedrijf van Toppodia (Topwatt) de gehele techniek op dit podium verzorgd. Kijk voor meer informatie: www.brandersfeesten.nl

laat de Brandersfeesten maar beginnen, podium 42:


Sinterklaas natuurlijk ook op een podium van Toppodia

Sinterklaas heeft dit jaar Toppodia uitgekozen om in Schiedam een podium te plaatsen. Sinterklaas komt met de boot naar Schiedam. De burgemeester zal Sinterklaas aan de kade verwelkomen en hem vanaf het podium toespreken. kijk voor informatie over de Sinterklaas intocht in Schiedam op www.sintstadschiedam.nl


Toppodia op de grootste Kerstmarkt van Nederland!

Toppodia was op 14 t/m 16 december 2012 aanwezig op de Kerstmarkt in Dordrecht. Deze Kerstmarkt is inmiddels niet meer weg te denken uit de historische binnenstad van Dordrecht. Met haar 2,5 kilometer aan parcours is ze niet alleen de grootste, maar ook de meest sfeervolle Kerstmarkt van Nederland. Tijdens deze dagen waren er tal van optredens. kijk voor meer informatie op: www.kerstmarktdordrecht.nlToppodia levert nu ook 'reclame' doeken op maat 

Wilt u een mooi bedrukte banner, spandoek of gaasdoek voor het podium, dan kan Toppodia dit nu voor u regelen.Toppodia heeft diverse leveranciers die reclamedoeken en/of 'speaker'doeken op maat (en bedrukt) kunnen leveren. Alle leveranciers zijn gerenomeerde bedrijven die veel doeken leveren aan de grotere festivals van Nederland en Belgie. Natuurlijk voldoen de doeken aan alle eisen en keurmerken. 

foto tijdens de opbouw: 

Toppodia bouwt mee aan Nispen Blues Open Air 2012

Een 2 daags festival met verschillende binnenlandse en buitenlandse blues acts in de dorpskern van Nispen. Podium 42 heef een mooie plek gekregen tegenover cafe De Gouden Leeuw. Kijk voor meer informatie: www.nispenblues.nl

Toppodia is sponsor van Shantykoor 'Het Kraaiennest'

Toppodia is sponsor geworden van het Shantykoor ‘Het Kraaiennest’ uit Zevenhuizen. Het koor verplaatst zich in ‘De Halluf Vier’ (een mooi gestylde bus) door heel Nederland naar de vele optredens. Op de zijkant van de bus is afgelopen week de sticker toegevoegd van Toppodia.
Voor meer informatie over het shantykoor ‘Het Kraaiennest’ kijk op: www.shantykoor.nl

Toppodia sponsor van '4pop Open Air festival'

Toppodia levert het hoofdpodium voor het '4pop Open Air'. Het succesvolle evenement trekt mede door de goede programmering heel veel publiek. 'Het podium van Toppodia zorgt voor de juiste proffesionele uitstraling' aldus de organisator! Klik hier voor meer informatie.

Podium 42 en podium 61 op muziek-festival 'Big Rivers'

Toppodia levert dit jaar 2 podia voor het muziekfestival 'Big Rivers 2013'. Het 3 daagse (druk bezochte) festival vindt plaats in de binnenstad van Dordrecht. 

Vernieuwde website is online

Toppodia is samen met Erik en Martijn van het bedrijf ‘Sevenwords’ de afgelopen periode druk bezig geweest om de website van Toppodia vorm te geven. Op deze overzichtelijke website kunt u alles vinden over Toppodia. Voor informatie over Sevenwords kijk op: www.sevenwords.nl

De podia van Toppodia zijn klaar voor gebruik!

De podia van Toppodia waren eerder klaar dan verwacht. Nadat de leverancier een demonstratie had gegeven met daarbij ook de bijpassende training konden we op pad. De nieuwe podia hebben de lange reis prima doorstaan en kunnen vanaf nu overal worden ingezet. Toppodia is er klaar voor!