Podium 42 Podium 61
www.toppodia.nl / www.mobilestage.nl e-mail: info@toppodia.nl

EXTRA OPTIES

Toppodia kan u in combinatie met een podium de volgende opties aanbieden.


PA Wings:

PA wings komen aan de linker- en rechterkant van het podium. Deze uitbouw kan worden gebruikt om een geluidssysteem in op te hangen (Line Array). De beide PA wings kunnen per kant 500 kg dragen.

Bij Podium 61 zit het hoogste punt op 6,00 m. Bij podium 42 en 30 zit het hoogste punt op 4,20 m.

Pa Wings

De PA wings kunnen tevens worden voorzien van ‘gaas’ doeken. De doeken hangen op een zeer mooie prominente plek om bijvoorbeeld het programma en/of reclame te tonen.

De doeken zijn DIN 4102, B1 gecertificeerd.

Geheel gesloten zijkant

Geheel gesloten zijkant:

Standaard is 2/3 van de zijkant gesloten door middel van windgaas. Als extra optie is het nu bij alle podia wel mogelijk om de zijkant geheel te sluiten door middel van gaasdoek. Het gaasdoek is brandwerend (DIN 4102-B1).

Geheel gesloten zijkant

Podia met een 'Theater'-uitstraling!:

Een mooi rood velours theater voordoek is toegevoegd bij de extra opties van Toppodia. Met deze doeken kunt u het podium een chique theatrale uitstraling geven. De theaterdoeken zijn er voor podium 30, 42 en 61. De theaterdoeken geven podium 30 en 42 een warme intieme sfeer. Bij podium 61 krijgt het podium een echt grootse theater uitstraling! Informeer bij Toppodia naar de mogelijkheden.

Theater-uitstraling Theater-uitstraling

Reclame doeken:

Toppodia kan u diverse verschillende doeken op maat leveren.

Een gaasdoek voor in de PA wings, een doek als bovenlijst van het podium, een groot achterdoek of zelfs een geheel gestyled podium.

De doeken kunnen worden bedrukt met uw logo of met een eigen grafisch ontwerp van uw keuze. Indien u graag wilt dat Toppodia een grafisch ontwerp voor u maakt dan is dat ook mogelijk.

De doeken zijn uniek voor uw evenement en/of bedrijf en geven de juiste sfeer en uitstraling aan het podium (die u graag wilt hebben).

De doeken zijn DIN 4102, B1 gecertificeerd.

Reclame doeken
Reclame doeken Reclame doeken Reclame doeken Reclame doeken

Exstenderset (banner-bevestigingssysteem):

Voor podium 61 kan Toppodia een exstenderset leveren. De exstenderset brengt de banner/reclamedoek aan de bovenzijde van de wing naar voren zodat een geluidsysteem vrij blijft en niet tegen het doek komt. Door het gebruik van dit systeem moeten de banners/reclamedoeken een tunnel aan de boven- en onderzijde hebben. De doeken zijn breder dan de regulieren doeken die binnen de wing worden opgespannen.

Bannersysteem

FOH Mixtent:

Tenten zijn o.a. geschikt als: FOH mixtent, Monitor mixtent (naast podium) en als overdekte opslag naast/achter het podium.

Afmetingen van de tent:
Hoogte: 3,28 m
Lengte: 3 m
Breedte: 3 m
Doorloophoogte: 2,04 m

Kleur: zwart

Er kan gekozen worden per zijkant of deze worden gesloten of juist open moeten blijven.
Zeilen voldoen aan de
NEN-6065 Norm

De tenten zijn aan elkaar te koppelen en worden dan voorzien van een extra regengoot.

Tenten zijn o.a. geschikt als: FOH mixtent, Monitor mixtent (naast podium) en als overdekte opslag naast/achter het podium.

FOH Mixtent voorkant FOH Mixtent achterkant

Handtakel 500kg:

Toppodia kan handtakels leveren om geluid op te hangen in de wing. Deze takels worden door Toppodia tijdens de bouw van het podium gelijk ingehangen. De handtakels zijn belastbaar tot 500kg, hebben een certificaat en voldoen aan de norm EN-818-7

Handtakels

Lichttruss (9meter) incl. HANDTAKEL 250KG:

Toppodia kan 2 trussen leveren incl. 2x handtakels per truss (250kg). De trussen zijn per truss maximaal belastbaar tot 250kg (25kg/m). Deze trussen incl. handtakels worden door Toppodia tijdens de bouw van het podium geïnstalleerd zodat de techniek gelijk kan beginnen en er daardoor zeer snel gewerkt kan worden. De handtakels zijn belastbaar tot 250kg, hebben een certificaat en voldoen aan de norm EN-818-7. De trussen zijn ISO gekeurd (3834-2) en voldoen aan de norm EN-1090-3

Voortruss Achtertruss Extra trussen

Indien er een ander item nodig is wat niet op deze site staat, informeer dan altijd even bij Toppodia of ze dit voor u kunnen regelen.